Verkoop en service

Uw wensen en onze expertise

Bij IT Solution snappen wij dat het lastig kan zijn om te bepalen wat voor apparatuur en producten van belang zijn voor uw organisatie. Wij denken daarom graag met u mee om u te helpen met de juiste keuze. Op basis van uw wensen en onze expertise bieden wij u een advies aan op diverse gebieden als virtualisatie met Hyper-V en VMware en Storage Area Networking).

Onze leveranciers

IT Solution is Preferred Partner van Hewlett Packard (HP) en Dell. HP en Dell zijn wereldwijd een van de meest toonaangevend leveranciers op het gebied van Hardware en bieden een breed pakket van diensten. Aan de hand van uw eisen en wensen wordt er bepaald welke (mogelijk nog andere) leveranciers er nodig zijn voor uw organisatie.

Sinds 1998

Wij volgen de nieuwste trends op de voet en ondersteunen een aantal van onze klanten al sinds 1998 bij al hun automatiseringswensen. We hebben dus ruimschoots ervaring in de ICT-dienstverlening en ondersteuning van hard- en software en weten als geen ander hoe we uw organisatie het beste kunnen ondersteunen.