Back-up & cloud

Online infrastructuur

Veel bedrijven werken tegenwoordig al in de cloud, maar maken hier nog niet efficiënt gebruik van. Als het gaat om de online infrastructuur van uw organisatie, is het van belang dat deze zo optimaal mogelijk is ingericht. De opslag van data, een goede back-up omgeving en Office 365 zorgen samen voor een efficiëntere werkomgeving, waarbij u veilig en toegankelijk aan het werk kunt.

Opslag

De groei van data is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Bedrijven slaan steeds meer data op in de vorm van bestanden, foto’s en films. Maar hoe zorgt u er nou voor dat u deze enorme groei van data bijhoudt?

Bij IT Solution beschikken wij over meerdere systemen (DAS, NAS, SAN) om de data opslag van uw bedrijf te optimaliseren. Zo heeft u geen omkijken meer naar de opslag van uw online omgeving en wordt er veilig omgegaan met alle opgeslagen data.

Back-up

Naast het opslaan van uw data, is een ander belangrijk onderdeel van uw ICT-infrastructuur de back-up omgeving. Een goede back-up omgeving is voor elke organisatie cruciaal voor het geval er een inbraak of brand plaatsvindt, een systeemcrash uitbreekt of een andere calamiteit optreedt. Wij denken daarom graag met u mee over de verschillende opties en zaken die voor uw bedrijf essentieel zijn en maken voor uw bedrijf een op maat gemaakt back-up plan.

Bij IT Solution maken wij gebruik van online- en offline locaties voor uw bedrijfsdata. Zo kunnen wij uw bedrijf downtimes van minder dan 8 uur bij een volledige crash van uw servers garanderen.

Office 365

Office 365 is een abonnementsservice en bestaat uit Exchange, Skype for Business, SharePoint en de vertrouwde Office applicaties. Office 365 bevindt zich volledig in de Microsoft Cloud, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer of onderhoud en kunt u op ieder apparaat altijd en overal werken. Ook beschikt u altijd over de laatste updates en versies, wat zorgt voor een optimale veiligheid voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de implementatie van Office 365 binnen uw bedrijf? Als Microsoft gecertificeerde Office 365 Partner helpen wij u graag!