Beveiliging

Netwerken en beveiliging

Het hebben van een veilige werkomgeving wordt voor bedrijven met de dag belangrijker. Mail- en dataverkeer nemen met de dag toe en informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Tegelijkertijd worden hackers steeds slimmer en komen aanvallen van buitenaf daardoor steeds vaker voor. Bij IT Solution helpen wij daarom graag de veiligheid van uw organisatie te waarborgen door middel van onze producten en diensten.

Netwerken

Er zijn verschillende soorten netwerken waar u uit kunt kiezen als organisatie. Afhankelijk van de grootte en reikwijdte van uw netwerk, maken wij onderscheid tussen de netwerken LAN en WAN. Bij LAN zorgen wij voor het aansluiten van netwerkswitches en het maken van VLAN, QoS, en Trunksen. Bij WAN maken wij gebruik van QoS en VLAN’s. Heeft u hulp nodig bij het kiezen en aansluiten van het juiste netwerk? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Beveiliging

Door uw organisatie te voorzien van een goede beveiliging zorgt u ervoor dat hackers en virussen geen schijn van kans maken. Bent u op zoek naar een goede netwerkbeveiliging (multifactor authenticatie, VPN, downloadbeveiliging) of wilt u voor uw organisatie gebruik gaan maken van virusscanners en spamfilters (gebruik van EDR op het gebied van Ransomware)? Dan bent u bij ons aan het goede adres.